-+=

Molenhuis

Het Molenhuis is een monumentale molenaarswoning in het centrum in Beuningen. In dit gebouw zit Theater & Filmhuis de Molen, een klein vestzaktheater. Met een uitschuifbare tribune voor 100 mensen is het een ideale plaats voor kleine toneel en muziekproducties. De ruimtes in het Molenhuis leent zich goed voor vergaderingen, cursussen, workshops of lezingen. Weten wat er te doen is? Neem een kijkje op de agenda van Theater de Molen. 

Interesse? Informeer naar de mogleijkheden bij een van onze collega’s via info@stg-perspectief.n  of 024- 6750939. We zullen dan naar aanleiding van uw wensen een prijsopgave sturen.

Let op,  het Molenhuis is alleen te huur voor verenigingen en organisaties. Er wordt niet aan particulieren verhuurd.

Contactpersoon verhuur

Het Molenhuis

Het Molenhuis (naast standerd molen de Haag uit 1704) is een eigentijds verbouwde molenaarswoning  en maalderijgebouwtje (hobbywerkplaats) .
Het is een vrij uniek monumentaal complex voor Nederland en Vlaanderen.  In dit Molenhuis  zit  Theater de Molen .

Theater de Molen

De theaterzaal biedt plaats aan 100 personen en heeft een podium ter grootte van 24 vierkante meter en beschikt over alle faciliteiten, zoals beamer, groot scherm, licht- en geluidsinstallatie.
Theater de Molen is geschikt voor vergaderingen, optredens, presentaties, congressen of werkbijeenkomsten. De tribune is inschuifbaar, waardoor de zaal ook geschikt is voor feesten met optredens en muziek.

Foyer en bar

Naast de theaterzaal bevindt zich een sfeervolle foyer. Deze foyer is geschikt als vergader-locatie voor groepen van ongeveer 25 personen.
De vergaderopstelling kan worden aangepast, waardoor de ruimte geschikt is voor presentaties en borrels voor kleine groepen van 35 tot 50 personen. De foyer is gezellig ingericht en beschikt over een ruime bar.

 

Vergaderruimte

We hebben voor een klein groepje mensen (max 7 personen) een inspirerende omgeving voor een brainstormsessie of vergadering. De ruimte is voorzien van hedendaagse audiovisuele apparatuur. 

Molenhuis
Stichting Perspectief & Theater De Molen
Vorige slide
Volgende slide

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *