-+=

Werken bij Perspectief

Wil je bij ons werken? Uiteraard zijn we altijd geïnteresseerd in mensen die hart voor hun vak en hun collega’s hebben. We hebben regelmatig vacatures op uiteenlopende vakgebieden. Ook zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires.

Stichting Perspectief is de organisatie voor welzijn, zorg, sociaal en cultureel werk in Beuningen, die staat voor verbinden, ontmoeten, signaleren, voorkomen en meedoen. Naast 29 beroepskrachten (17fte) zijn er ruim 230 vrijwilligers actief.

Vacature

Job alert! Hier in Beuningen zoeken we een jongerenwerker met passie, voor 16 uur

Hotspot is een jongerencentrum in Beuningen. Hier komen jongeren uit de omgeving om te chillen. Ook organiseren jongeren en medewerkers samen toffe activiteiten en geven ze voorlichtingen. Er zijn vier jongerenwerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de jongeren, in Hotspot. Ben jij de vervanger voor een collega die zwanger is? Lees dan snel verder.

Hotspot is een Jeugd Activiteiten Centrum met inlooptijden, waar jongeren gezellig komen chillen. Het is geopend iedere woensdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur voor alle jeugd tot en met 20 jaar. Er is van alles te doen, zoals dj-en, tafelvoetballen, karaoke en gamen. Regelmatig worden er bij Hotspot ook feestjes, uitjes en workshops georganiseerd.

Stichting Perspectief

Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot is onderdeel van Stichting Perspectief. Deze organisatie heeft speciale aandacht voor de kwetsbare groepen. Dat zijn ouderen, maar ook jeugd en mantelzorgers. Honderden vrijwilligers organiseren samen met een hecht team sociaal werkers allerlei laagdrempelige activiteiten. Hierdoor wordt het ontmoeten van mensen makkelijker.

Functieomschrijving

Het gedreven team van Hotspot is op zoek naar een gepassioneerde jongerenwerker voor 16 uur per week voor de periode 1 november 2023 tot 1 mei 2024.

Als jongerenwerker leg je contact met bestaande en nieuwe groepen jongeren, ook ambulant in de wijk. Je bouwt een vertrouwensband met ze op en organiseert samen met hen leuke en leerzame activiteiten. Het is daarom belangrijk dat je goed aanvoelt wat jongeren willen en ze in beweging krijgt, zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen.

Je werkt iedere woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 21.30 uur en draait samen met een collega en vrijwilligers de inloopavonden.

Dit neem je mee

 • Affiniteit en ervaring in het werken met (probleem)jongeren
 • De kwaliteit dat je makkelijk contact maakt met jongeren en hen kan activeren, stimuleren en motiveren
 • Een proactieve werkhouding en snel kunnen schakelen
 • Flexibel inzetbaar en bereid tot het werken op de avonden.
 • In het bezit van een passend hbo-diploma. 
 • Bewijs van goed gedrag kunnen overleggen (VOG)

Solliciteren

Past deze vacature bij jou? Stuur dan een mailtje met je motivatiebrief en CV (bij voorkeur in één bestand) vóór 15 oktober naar Marion van Boxtel (marionvanboxtel@stg-perspectief.nl). Wie weet begin jij straks vol enthousiasme aan deze mooie nieuwe baan!

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *