-+=

Hotspot

Jongeren Activiteiten Centrum Hotspot zit in een voormalig schoolgebouw aan het Rijstveld in Beuningen. Naast de activiteiten die we zelf organiseren is het ook mogelijk om diverse ruimtes van ons gebouw te huren. Van een klein evenement tot een creatieve activiteit in onze knutselruimte? Groepen van 5 tot 50 personen kunnen bij ons terecht voor feestjes of activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren.

En heb je ideeën of speciale wensen? Laat het ons weten, want we denken graag met je mee. Bij de verhuur van onze ruimten maken wij gebruik van verschillende tarieven voor maatschappelijke instellingen en commerciële organisaties.

Wil je meer weten? Bel met Pascalle van der Ven of vul het contactformulier in. We geven graag informatie over beschikbaarheid, eventuele kosten, huurvoorwaarden, catering, aanwezige (audiovisuele) apparatuur etc.

Mainstage

Deze grote ruimte, the Mainstage, biedt plaats aan maximaal 50 personen. Er is een dj-booth, pooltafel, dart-zone, airhockey, tafelvoetbal, karaoke, bar, beauty-booth, beamer, groot scherm, licht- en geluidsinstallatie. The Mainstage is heel geschikt voor kleine optredens, presentaties, feestjes voor  kinderen, tieners en jongeren.

Teenz-lounge

Deze ruimte is inzetbaar voor groepen tot ongeveer 15 personen. De lounge is gezellig ingericht en geschikt voor kleine bijeenkomsten voor kinderen, tieners en jongeren.

Playground

In onze gezellige knutselruimte The Playground, komt creativiteit tot leven. De ruimte is geschikt voor groepen tot 15 personen. De doelgroepen zijn kinderen, tieners en jongeren.
Er is allerlei creatief materiaal aanwezig, maar je kunt ook extra (knutsel)materialen huren of aanschaffen. De kosten daarvan hangen af van de activiteit en de gebruikte materialen. Als je ons belt of mailt dan vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden.

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *