-+=

Wijkwerkers

Actief de eigen straat, de buurt of het dorp verbeteren

Heeft u een plan of een idee om uw eigen buurt of dorp te verbeteren? Neem dan contact op met een van onze wijkwerkers, want geen idee is te gek. We bieden onafhankelijke en tijdelijke ondersteuning aan inwoners van de gemeente Beuningen om activiteiten of projecten op te zetten en uit te voeren.

We bekijken samen met u hoe een idee of plan het beste uit de startblokken kan komen. Dit is altijd maatwerk. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan creatieve ondersteuning bij het opstarten van een kook- of beweegactiviteit? Of u heeft advies nodig om subsidies te krijgen of om fondsen te werven? Wij kunnen u van dienst zijn.

Ons team staat in contact met de (bewoners)groepen en organisaties die binnen de gemeente Beuningen actief zijn. De wijkwerkers hebben aandacht en tijd om initiatieven te ondersteunen, netwerken op te bouwen en te verstevigen. De wijkwerkers verbinden, ondersteunen en denken met u mee.

Team wijkwerk Informatie en advies aan inwoners over het verbeteren van de woon- en
leefomgeving
Waar Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen.
Contact
Onze medewerkers zijn regelmatig fysiek in de dorpen en wijken aanwezig zodat u hen kunt aanspreken maar bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook. Ze zijn de komende maand te vinden:
Dinsdag 5 maart van 14.00 – 16.00 uur in ontmoetingscentrum de Paulus, Molenstraat 2 in Winssen
Donderdag 14 maart van 14.00 – 16.00 uur in MFA ’t Hart, Den Elt 17 in Ewijk
Dinsdag 19 maart van 14.00 – 16.00 uur in sociaal cultureel centrum De Leghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen
Donderdag 28 maart van 14.00 – 16.00 uur in Dorpshuis de Kloosterhof, Kappitelweg 2A in Weurt

1e Contactpersoon

2e Contactpersoon

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *