-+=

Theater en filmhuis de Molen

Gezellig klein theater in Beuningen met cabaret, muziek, toneel, filmvoorstellingen en exposities voor volwassenen en jeugd.

Sinds de start in 2000 biedt het kleine, gezellige Vestzaktheater de Molen in Beuningen cabaret, muziek, toneel, filmvoorstellingen en exposities voor volwassenen en jeugd.

Theater de Molen startte in 2000 met een enthousiaste groep vrijwilligers in het Molenhuis in Beuningen en groeide uit tot een begrip in de gemeente, de regio en zelfs daarbuiten. Het theater programmeert verrassende voorstellingen voor jong en oud, waaronder cabaret, muziek, toneel-, en filmvoorstellingen. Grote artiesten zoals Jochem Myjer, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Pieter Derks en Van der Laan & Woe speelden hun eerste theatervoorstellingen op ons toneel. Nu stralen ze in de grote theaters door heel het land.

Theater de Molen is voor startende artiesten nog altijd een mooie plek om speelervaring op te doen. Met diverse impresariaten werken we al jaren heel prettig samen en mede daardoor kunnen we voor ons publiek een mooi theateraanbod creëren. 

Met de inzet van onze medewerkers en vrijwilligers ontvangen we iedereen van harte in ons gezellige vestzaktheater!

Theater en filmhuis de Molen www.theaterdemolen.nl
Waar Molenstraat 54 in Beuningen
Meer informatie  Bellen 024-6774160, mailen info@theaterdemolen.nl of online

1e Contactpersoon

2e Contactpersoon

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *