-+=

Straatcoaches

De straatcoach ondersteunt jongeren (van 10 t/m 23 jaar) bij het oplossen van problemen, het voorkomen van overlast of bij het organiseren van activiteiten en projecten.

De straatcoach is vaak op straat te vinden waar hij contact legt met jongeren om ze te coachen om hun vrije tijd anders of nuttiger te besteden. De straatcoach spreekt de jongeren aan, bouwt vertrouwen op, maakt afspraken en ondersteunt bij schoolwerk of het vinden van nuttige vrijetijdsbesteding. Eventueel neemt de straatcoach de jongeren mee naar Jeugd Activiteitencentrum Hotspot voor een leuke (sport)activiteit.

De straatcoach richt zich niet alleen op jongeren, maar werkt met diverse andere groepen samen. Bijvoorbeeld met buurtbewoners, winkeliers het Sociaal Team van de gemeente en met de politie. Wekelijks spreken de straatcoaches een 40-tal jongeren.

Jongeren die zich niet aan de met de straatcoach gemaakte afspraken houden, krijgen huisbezoek. Tijdens dit bezoek worden ouders op hun verantwoordelijkheid als opvoerder gewezen. De straatcoach biedt daarbij een helpende hand.

Soms weten ouders niet hoe ze het gedrag van hun kind(eren) positief kunnen beïnvloeden. Dan wijst de straatcoach de weg naar de juiste instantie voor hulp daarbij.

Straatcoach Voor vragen en advies aan jongeren op straat
Waar Actief op straat in de gemeente Beuningen
Wanneer
Flexibel inzetbaar, voornamelijk in de avonden en weekenden
Contact Bellen, appen of mailen

1e Contactpersoon

2e Contactpersoon

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *