-+=

Shoppen@Mijntje

De weggeef-kledingwinkel voor mensen met een laag inkomen.

Voor mensen met een kleine beurs is het niet altijd mogelijk om leuke, hippe of sportieve kleding aan te schaffen. Toch is het belangrijk om er goed uit te zien en je goed te voelen. Ook voor speciale gelegenheden als een feest of een sollicitatie is het fijn om passend gekleed te zijn. Shoppen@Mijntje maakt het allemaal mogelijk. Samen met een personal stylist worden de mooiste combinaties van kleding, schoenen en accessoires bijeengezocht. Er is veel om uit te kiezen, we hebben zelfs trouwjurken te leen.

Hoe werkt het?
Elke dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur is Shoppen@Mijntje geopend. Een afspraak is niet nodig, je mag gewoon binnenwandelen bij onze locatie aan het Rijstveld 4 in Beuningen. Per week kan een gezin drie stuks kleding voor volwassenen en drie stuks voor kinderen meenemen. Daarnaast kunnen schoenen en accessoires worden uitgezocht. Zoekt u kleding voor een speciale gelegenheid? Dan is het handig om vooraf een afspraak te maken zodat we u beter kunnen helpen.

Kleding inleveren?
Wekelijks op dinsdag kan kleding gedoneerd worden. Dit kan tussen 13:00-16:00 uur of op afspraak op Rijstveld 4 in Beuningen. De aangeleverde kledingstukken moeten er netjes uit zien, schoon en heel zijn. 

Voor mijn sollicitatie hebben ze mij bij Shoppen@Mijntje mooi aangekleed. Het gaf me heel veel zelfvertrouwen.‘ 

Shoppen@mijntje De weggeefkledingwinkel
Waar Rijstveld 4, 6641 SJ Beuningen
Openingstijden Iedere dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Kleding afleveren Iedere dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur of op afspraak
Kosten Gratis, per week per gezin 3 stuks volwassenkleding en 3 stuks kinderkleding 

  Uw naam
  *

  Uw e-mailadres
  *

  Onderwerp
  *

  Bericht
  *