-+=

Kunst door de brievenbus

Thuis creatief bezig zijn en kunst maken die door de brievenbus past

Houdt u van tekenen, schilderen of op een andere manier creatief bezig te zijn? Dan is Kunst door de Brievenbus echt iets voor u. Stichting Perspectief startte onlangs samen met Seniorenvereniging Beuningen met dit creatieve project voor alle 55+ Inwoners van de gemeente. Zij kunnen zich aanmelden en krijgen vervolgens om de week een kaart in de brievenbus met daarop een steeds wisselende tekenopdracht. In totaal gaat het om zes opdrachten.

Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood, verf en elk ander creatief materiaal.  Je kunt de opdrachten individueel doen, maar je mag jezelf ook samen met iemand anders aanmelden. Na iedere afgeronde opdracht maak je een foto van je kunstwerk en deel je deze per mail met Stichting Perspectief. 

Aan het einde van de reeks neemt een vrijwilliger contact met je op om feedback te geven en vraagt dan ook hoe je de opdracht hebt beleefd. Wil je deelnemen aan dit kunstproject? Meld je dan aan op onderstaand email-adres. De deelname is gratis.

“Om de week een cadeautje om vrolijk van te worden!”

Kunst door de Brievenbus Klein kunstproject wat verbindt, inspireert, motiveert en gelukkig maakt. 
Kosten Deelname is gratis en geldt voor zes opdrachten. Daarna kan de volgende serie van 6 opdrachten worden aangevraagd.
Aanmelden Bellen of mailen (info@stg-perspectief). Geef je naam, telefoonnummer, adres en email-adres onder vermelding van Kunst door de brievenbus en wij zorgen voor de rest.

1e Contactpersoon

2e Contactpersoon

  Uw naam

  *

  Uw e-mailadres

  *

  Onderwerp

  *

  Bericht

  *